Friday, March 7, 2008

EA performance









no more lacks of confidence inside every traders !


9 comments:

shahsuria management & services said...

Anda tidak tunjukkan samada ini akaun demo atau akaun live... Sila email kepada saya bukti untuk menunjukan ianya dem akaun atau live akaun ke shah.wish@gmail.com

Wahid Sulong said...

sama sperti shahsuria, sila tunjukkan bukti yang dapat dilihat dengan jelas dan reliable.
Emelkan kepada saya ASAP
akuwahid@gmail.com

Mister Site said...

saya memang berminat dengan forex ni..tapi ada ustaz yang menyatakan forex ni haram kerana kita beli duit dengan duit dan jual duit dengan duit, bukan barang..boleh saya tau apa pandangan anda.maaf bukan niat saya nak mempertikaikan usaha anda. kalau forex ni ada yang Islamic saya pun nak masuk.

ridwan said...

buka akaun fxmalay..ada islamic

Frank said...

boleh tunjuk sama ada akaun demo atau live?eboleh boleh nya menta tunjuk statement yang di e-mail kepada anda itu, e-mail kepeda penjanapendapatan@gmail.com
,kalau anda berbuat demikian saya akan bercadang nak beli EA anda, TQ

Firdaus said...

Kalau anda selalu rugi forex jangan bimbang mai la penang master coach forex boleh bagi anda keuntungan lebih 300pips dia boleh ajar berminat call saya Firdaus 016-4650338 Belajar forex sampai tak rugi satu sen pun

nie url saya ada masa mai usha tau

http://kehebatanforex.blogspot.com/

Kalau anda nak tahu kalau forex tak wujud RM pun tak wujud arab saudi tak haramkan Forex Indonesia tak haramkan forex kedua dua tue penganut islam lagi banyak pada Malaysia

Jadi kenapa Malaysia kata forex haram mungkin tak faham kot

apa apa nak buat duit forex kontek saya

International Malay said...

*********

Apa kata saya syorkan anda pergi kesini

http://www.kasembaba.com

EA forex murah

*********

vee said...

Sorrylah Bro kalau Live Acount mau
dapat 8 pips pun susah.Ini tiap hari mesti dapat 10pips paling rendah.Fyuyolah Sistem ini.Aku pun ingin cuba tapi sangsi jugalah Coz
tak ada chart yang mau dilihat.Macam betul2 memburu bro.
Chayalah sama lu

Anonymous said...

thank you for this nice topic

my blog is
http://forex-memo.blogspot.com